16 Eylül 2009 Çarşamba

Üçüncü Aşama

Daha önce de söylediğimiz gibi listeniz sizin bundan sonraki hayatınızda Başucu Kitabınızdır.
Bu aşamamız da listenizi bir referans kaynağı diğer bir deyişle başvuru kaynağı olarak kullanmak üzere hazırlamanızdır.
Kütüphaneler -özellikle kapsamlı olanlar- geçmişte yayımlanmış kaynakları barındırırlar. Ek olarak, son çıkan ürünleri de bulabilirsiniz.
İşte listeniz de sizin böyle bir başvuru kaynağınızdır. Evinizin/odanızın/işyerinizin bir köşesinde unutmuş olduğunuz, bağlarınızı kopardığınız ürünlerin yeni ihtiyaçlarınızda size yardım edeceğini söylemek istiyoruz.
Çocuğunuz silgi, kalem vs. kalmadığını söylediğinde listede yeralanı vermeniz; diğer ihtiyaçlarınız da da aynı şekilde listeye bakarak oradan karşılamanız gerektiğini belirtelim.
Kısacası, unutulmuş nesneler ev ekonominize yeniden kazandırılacaktır. Ve listeniz bu konuda size yardımcı olacaktır.

Teşekkürler,
 
TELİF HAKKI/COPYRIGHT: tasarrufetmeli.blogspot.com adresinde yeralan her turlu yazi bilgilendirme amaclidir. Kaynak gosterilmeden internet ya da diger yayim organlari uzerinden yayinlanmasi/cogaltilmasi/kullanilmasi soz konusu olamaz. Kaynak gosterirken: tasarrufetmeli.blogspot.com adresi her turlu beyanin basliginda, iceriginde ve sonunda yeralmalidir. Ayrica, internet uzerinde yapilan cogaltmalarda tasarrufetmeli.blogspot.com sitesine link verilmesi zorunludur. Isbu konuyu tasarrufetmeli.blogspot.com sayfasi ve altsayfalarini ziyaret edenler kabul etmis sayilirlar.