14 Eylül 2009 Pazartesi

Birinci Adım Detayı'na devam

Elbiseleri renklerine, bedenlerine göre gruplandıralım. Cocuklarımızınkiler ayrı, bizimkiler ayrı olmak üzere.
Yatak çarşafları, nevresimler, kırlentler, yastık yüzleri, havlular vs. her türlü mevcut ev tekstili paketli ya da kullanılmış listelenmeli, gruplanmalı. Renklerine, özelliklerine vs. göre.
Ayakkabılıklar gözden kaçırılmamalı, cekmecelerdeki ıvır zıvırlar unutulmamalı, mutfak kavanozları vs. her türlü nesne listemize dahil olmalı.
Elekronik aletler, calışanlar, calışmayanlar, kordonlar, lambalar, avizelerdeki ampüller, kullanılmayan ampüller, abajurlar, piller, boş veya dolu olmak uzere.
Her türlü kozmetik, krem, ruj, oje, diş fırçaları, macunları, kutuları vs. unutmayalım.
Kirli bezler, temiz bezler, çaputlar, vs. dahil ediniz.
Perde finalleri, kornişleri, askılıkları vb.
Ardiyeler, kiler bölmeleri, kullanılmayan eski püskü şeylerin atıldığı bölümlerdeki nesneler listeye eklenmeli.

Titizlikle ve özenle listeyi hazırlayınız. Hızlı davranmak üzere acele edip özensiz olmayınız sonuçta kendiniz ve aileniz için önemli bir görevi yerine getiriyorsunuz.

Sevgilerimle,
 
TELİF HAKKI/COPYRIGHT: tasarrufetmeli.blogspot.com adresinde yeralan her turlu yazi bilgilendirme amaclidir. Kaynak gosterilmeden internet ya da diger yayim organlari uzerinden yayinlanmasi/cogaltilmasi/kullanilmasi soz konusu olamaz. Kaynak gosterirken: tasarrufetmeli.blogspot.com adresi her turlu beyanin basliginda, iceriginde ve sonunda yeralmalidir. Ayrica, internet uzerinde yapilan cogaltmalarda tasarrufetmeli.blogspot.com sitesine link verilmesi zorunludur. Isbu konuyu tasarrufetmeli.blogspot.com sayfasi ve altsayfalarini ziyaret edenler kabul etmis sayilirlar.